Lancering nieuwe website!

Het was tijd voor iets nieuws. Vanuit een uit de hand gelopen hobby is Uneven Creatief Bureau opgestart, wat begon als iets kleins is het nu toch tijd om Uneven Creatief Bureau zo groot mogelijk op de kaart te zetten. Hier hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij! Vanaf 18 mei is de nieuwe website van Uneven Creatief Bureau gelanceerd en is iedereen welkom op onze website.

De gedachte was om geheel zelf de nieuwe website op te zetten. Dit was een grote, maar vooral leuke uitdaging voor ons. Vooral, omdat wij onze focus hebben gelegd op het grafisch ontwerp, huisstijl, online marketing content en campagnes. Aangezien het opzetten van een website veel kennis en ervaring vereist hebben wij er toch voor gekozen om support te vragen. Dit ook om de website zo optimaal, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor de klant. Jarno Peeters (InsideWeb) en Kay Jilesen (Averex) bedankt voor jullie ondersteuning, hierdoor is de website nog beter en mooier geworden dan dat wij verwacht hadden.

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe insteek van onze mindset. Er is namelijk vanaf nu de mogelijkheid om als klant, vooral bedrijven die de switch van offline naar online willen maken, voor Uneven Plus te kiezen. Hierbij heeft de klant de keuze uit drie pakketten, waarbij de klant de kans heeft om zijn of haar ideeën samen met ons structureel te vertalen naar een creatieve content voor op social media. Over Uneven Plus lees je in een van onze volgende blogs meer.

Wij heten iedereen van harte welkom op de nieuwe website van Uneven Creatief Bureau

Comments are closed.